top of page

En jagt på erfaring - Christian Juul

Christian Juul er en af dem der skal finde sig til rette i B-klassen til DM i 2014, og han fortæller her lidt om hvad han har gjort for at blive klar til strabadserne. Der er blevet gået til den på træningsbanen og på formkurven, men en egentlig målsætning er svær at finde. Det gælder først og fremmest om at finde sin plads, og så kommer målsætningerne med tiden. Drømmen om et par A-DM'er er dog hvor den skal være.

Christian Juul: "Jamen i år skal jeg bare finde mig selv i B-DM, også skal jeg til at køre lidt i Tyskland for at få en masse erfaring. Og så stiller jeg op i et eller to A-DM'er også, bare for at få en del erfaring og selvfølgelig fart. Jeg har forberedt mig rigtig godt i år, synes jeg. Jeg har trænet hele vinteren i fitnesscentret, så formen er der. Derfor kan man sige at i år bare er et lærerings-år, hvis man kan sige det sådan. Jeg har faktisk ikke sådan nogle rigtige forventinger i år, men de kommer i 2015!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page