top of page

Ny indendørs bane på Sjælland

I Jylland findes der allerede tre indendørs Motocross / Supercross baner, og nu er der også udsigt til, at kunne køre hele året på Sjælland.

Det er Kristoffer Rasmussen fra Munke Bjergby der har købt en 2.770 kvadratmeter stor lagerhal i Slagelse, som han har tænkt sig at omdanne til Slagelse Indoor MX.

Den planlagte bane bliver ca. 450 meter lang og 4 meter bred. Der indbygges oplagte sving og udfordrende hop, så der bliver udfordringer til alle. Banen rettes jævnlig af, så den hele tiden vil være mest optimal og sikker at køre på. Herudover vil banen selvfølgelig blive bygget, så den kan blive godkendt af Danmarks Motor Union (DMU).

Der er ca. 200 m2 indendørs ryttergård, hvor alle crossmaskiner skal holde og serviceres. Derudover er der en kantine og badefaciliteter, som kan benyttes af hallens gæster. På første sal i hallen, er der et opholdsrum for tilskuere, hvorfra der er mulighed for at se hele baneanlægget.

Banens placering er i industriområdet i Slagelse, nærmere bestemt Odensevej 4, 4200 Slagelse, og når den nye indendørs bane åbner den 1.september 2014, så vil der både være mulighed for træningsamlinger, klubsamlinger og individuel træning for kørere på alle niveauer.

Se: www.slagelseindoor-mx.com ​

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page