top of page

Rasmus er på vej tilbage

Den forsvarende danske mester i MX2, Rasmus Krogh Jørgensen, fik en slem skade under årets ADAC Supercross, og har siden kæmpet for at komme sig over to brækkede ankler. Han har på det seneste brugt tiden i USA, hvor han så småt er tilbage på cyklen. Der er dog stadig problemer med skaden, så selvom Rasmus er klar til at køre i Holstebro, så bliver det på stækkede vinger. Der er dog forhåbning og en målsætning at spore, og Rasmus fortæller her hvordan det går med skaden, med udsigterne og hvorfor valget faldt på USA som optræningsscene.

Rasmus K. Jørgensen: "Jeg er absolut ikke kommet mig helt over min skade endnu. At brække begge fødder, er virkelig en slem skade. Jeg fik at vide, at jeg ikke ville køre før der var gået 6 måneder, men jeg har arbejdet rigtig rigtig hårdt med min fysik for at modbevise den udsigt. Mit mål var derfor at være klar til at køre omkring d. 20 marts, så jeg havde en lille måned inden DM i Holstebro. Jeg sad på cyklen omkring d. 20 for første gang og har nu trænet i godt 2 uger. Men jeg døjer meget med smerter, da der jo hele tiden er så meget pres på fødderne - om jeg så kører eller bare går rundt. Efter en træningsdag går jeg ikke særlig godt, og jeg har meget ondt. Men det er blevet bedre, og det er helt normalt når de har været inde og operere.

Jeg har forberedt mig så godt som jeg nu kunne. Det har naturlighvis ikke være optimalt, men jeg føler alligevel at min form er OK. Jeg er begyndt at køre lidt længere heat når jeg træner, hvilket er dejligt. Men jeg skal bare passe på mine fødder. USA valgte jeg udelukkende pga. 100 % chance for godt vejr, og nemme baner uden mudder og trælse spor. Udelukkende for mine fødders skyld. Det er vigtigt for mig at jeg føler mig sikker og det ville jeg ikke gøre på en våd dansk bane.

I og med at jeg ikke kommer til at være klar til at køre om top 3 - eller top 5 for den sags skyld - i Holstebro, så føler jeg ikke der er pres på mig. Jeg har det faktisk rigtig godt med den plan jeg har, om at få de nødvendige point i Holstebro, for til sidst at kunne stå øverst i Slagelse"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page