top of page

Sand-hedens time for J.Ø. ARTS Racing

Den jyske sandkasse i Holstebro var Langfredag skueplads for årets første intense kamp om DM-point mellem de bedste motocross-kørere i kongeriget, og J.Ø. ARTS Racing stillede op med de 5 faste kørere samt en svensk gæstekører.

Jonas D. Larsen #36 (MX2) skulle lige have rystet vinterstøvet af sig i første heat hvor han efter en skidt start kæmpede sig op som nr. 14. Formen og farten var dog godt på plads i andet heat, hvor han kom 15’er fra start og endte heatet som en flot nr. 7. Jonas har farten og formen, og vil gå målrettet efter bedre resultater i de andre 4 DM-løb.

Daniel Randrup #149 (MX2) måtte udgå af første heat efter et styrt, og prøvede hårdt at finde rytmen i andet heat, hvor han endte på en 23. plads.

Emil Jepsen #999 (MX2) var "på besøg" fra B MX2, som han i øjeblikket fører, og havde en fornuftig fart og rytme i første heat, indtil 2 styrt sendte ham ned på en 28. plads. Han kom dog stærkt tilbage i andet heat hvor han endte som en fuldt ud godkendt nr. 10.

Nikolaj Larsen #249 (MX1) var super uheldig med motorstop ved starten og kom sidst afsted, men kørte sig flot op til en 13. plads. I andet heat var han 12’er fra start og kørte en tilfredsstillende 4. plads hjem. Nikolaj havde stadig lidt problemer med sin opererede skulder, men var helt klart optimistisk for fremtiden efter løbet.

Micki Dahl #28 (MX1) kørte 2 stabile heats og sluttede med hhv. en 22. og en godkendt 12. plads. Micki føler sig rigtig godt tilpas på Honda’en og ser frem til resten af sæsonen.

Mathias Andersson #475 (MX1) fik en fodhviler ind i sin forbremse i starten af første heat og måtte udgå. Andet heat fik han et godt flow fra start, men udgik efter 3 omgange med fortsatte problemer med forbremsen.

Alt i alt tog teamet nogle tilfredsstillende resultater og ikke mindst nogle værdifulde point og erfaringer med hjem fra Troldkjærbanen, og ser fokuseret frem til til næste afdeling i Næstved.

Tekst: JØ/Lars Meller

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page