top of page

De første VM-point - Line Dam

Line Dam Nielsen var i weekenden taget til Valkenswaard og Holland, for at prøve kræfter med verdens bedste kvinder, til en afdeling af VM. Banen i Valkenswaard er et kapitel for sig selv, og samtidig med at hun skulle kæmpe imod de bedste på deres felt, så lykkedes det dog alligevel Line at komme derfra med skindet på næsen - og desuden med flotte VM-point i bagagen. Vi fik en reaktion fra hende.

Line Dam: "I weekenden tog vi turen til Holland for at køre VM i Valkenswaard. Banen var helt perfekt, og jeg glædede mig rigtig meget til at komme ud at køre. I kvalen' var jeg ved at sætte en rigtig god omgang, hvor alt gik som det skulle, men på det sidste hop inden mål slog crosseren med mig, og jeg landede nogle meter væk fra crosseren. Heldigvis skete der ikke rigtig noget med mig, men crosseren var helt bukket, så jeg måtte køre i rep. zonen, og få det rettet så godt som muligt. Men det hele var stadig meget skævt. Jeg prøvede at sætte en god tid, men sluttede som nr. 26, som var fint nok efter omstændighederne. I første heat får jeg en rigtig dårlig start. Og kommer rundt som nr. 33 på første gang. Jeg måtte også ned at ligge en enkelt gang, men sluttede som nr. 20, og fik dermed mit første VM point, som jeg var virkelig glad for! I 2. heat fik jeg igen en dårlig start og var rundt som nr. 30 første gang, men jeg finder et godt tempo og får passeret rimelig mange og slutter som nr. 19. Alt i alt en rigtig fed weekend, med masser af cross!"

Foto: Klaus Rasmussen

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page