top of page

Thomas håber på top 5 igen

Der er ikke mange pauser i de store serier, og på søndag er der budt op til endnu en afdeling af VM på Talavera de la Reina i Spanien. Det betyder samtidig at der skal fyres op under anden afdeling af EM MX2, og derfor er danske Thomas Kjer Olsen på plads bag bommen. Og Thomas håber at kunne arbejde videre fra sin flotte fjerdeplads han hentede under første afdeling.

Thomas Kjer Olsen: "Jeg havde en rigtig god første afdeling af EM i Bulgarien, og jeg håber på en lige så god anden afdeling, hvor målet vil være top-5 placeringer. Jeg føler mig godt tilpas på Hondaen. Vi har lavet nogle gode ændringer på den siden Bulgarien, for at få det sidste comfort med. Banen her i Spanien ser god ud. Den er hård og bakket, og de har vandet den godt, så det forhåbenligt bliver et godt ræs!"

Foto: Youthstream 2014 @ M. Zanzani

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page