top of page

MX-IndeX Instagram-skattejagt til DM i Næstved!

I samarbejde med www.24mx.dk lancerer vi nu endnu en lille konkurrence! Hvis du skal til DM-A i Næstved på søndag, så er det om at holde telefonen klar. Vi har gemt et MX-IndeX logo bag ved forhjulet på en af løbscyklerne der skal være med i MX1 eller MX2, (se billede for at få en ide om hvor du skal kigge), og så er det ellers bare om at gå på jagt. Præmien er en lækker gogglebag fra 24MX – så du altid har styr på dine briller – og så smider vi selvfølgelig nogle MX-IndeX stickers ved. Skulle du støde på ”skatten”, så tager du ganske simpelt et billede af det, smider det op på din Instagram-profil og husker at hashtagge #mxindex og #24mxdk, samt lige give os et hint ved at skrive @mxindexdotdk. Det burde være nemt og simpelt. Jo hurtigere du finder mærket, jo større er din chance for at vinde! Så det er bare om at holde øjnene åbne! Vinderen kontaktes direkte.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page