top of page

Uphill Cross – skal du være med?

Uphill Cross banen er specielt anlagt til Le Mans Event & Motorsport Festival. Banen har meget stejle stigninger, vandløb, forhindringer og skvatfælder. Både til glæde for publikum og for stor udfordring til køreren. Der køres individuelt og på tid. Hver kører får fire gennemløb, hvor de tre bedste tider er gældende i tuneringen. Den bedste samlede tid vinder.

Se mere på: www.facebook.com/lemansevent Der vil være to tuneringer: Lørdag d. 14. juni kl. 19.00-21.00 Søndag d. 15. juni kl. 12.00-14.00 Max deltagerantal pr. dag: 30 Regler: Fire gennemløb pr. deltager Et speedtrack varer ca. 45 sek. Der vil være en træningsrunde inden start. Præmier pr. dag: 1. præmie: Gavekort på 5.000,- til FOX 2. præmie: Go Pro Hero 3 3. præmie: Swatch sportsur 4.-5. præmie: Swatch original collection ur Tilmelding: Det er gratis at tilmelde sig, dog skal der købes min. 2 billetter til Le Mans Event pr. deltager. Kontakt: Lars Green på lg@aspevent.dk Køb billet til Le Mans Event på www.driveinbio.dk Arrangør af Uphill Cross er: SUPER CROSS HERNING Mere info: 4011 6611 (kun vedr. Uphill Cross)

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page