top of page

Julie godt kørende i Tyskland

Julie Dalgaard er for alvor ved at etablere sig til kvindernes VM, og hendes resultater bliver både bedre og ikke mindst mere stabile. I weekenden var turen gået til Tyskland, hvor Teutschenthal lagde underlag til endnu en afdeling. Som sædvanlig var de bedste i verden mødt op, men det skræmmer ikke et dansk pigebarn med ben i næsen. Julie var nemlig rigtig godt kørende og høstede point i begge heat, selvom hun gjorde det spændende for sig selv i andet. Her er hvad hun oplevede i det tyske.

Julie Dalgaard: "I weekenden gik turen til Teutchenthal i Tyskland. I kvalen' lagde jeg ud med at få sat den 18. bedste tid, hvilket jeg havde det okay med. I 1. heat fik jeg en lidt mindre god start, men jeg fik kørt mig op og kørte i mål som 11’er, hvilket jeg er rigtig godt tilfreds med! Dagen efter blev der kørt 2. heat. Her fik jeg en langt bedre start. De første par omgange lå jeg 12’er, men kort tid efter laver jeg en kæmpe kørefejl, idet at jeg springer for langt på et hop og lander deraf meget hårdt, så jeg får slået begge hænder af styret – til mit held blev jeg dog på cyklen. Det resulterede dog i at jeg ikke kunne køre optimalt resten af heatet og mistede derfor et par placeringer og kørte i mål som 14’er. Jeg endte med at blive samlet 12’er hvilket jeg er rigtig glad for, på trods af nogle få mistede placeringer efter min fejl. Jeg ser allerede meget frem til 6. og sidste afdeling af VM d. 26-27 juli i Loket i Tjekkiet!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page