top of page

Kim håber at kunne køre med om sejren

Kim Sørensen har altid været med hvor det var sjovt i toppen af A-DM, men i år virker det som om at han har fundet endnu mere fart frem i Kawasakien. Han er dog godt tilfreds med hvordan sæsonen er forløbet, selvom han nu godt kunne tænke sig at prøve at komme først over stregen. Vi har fået en lille status fra Kim, om hvordan han synes sæsonen er gået indtil videre.

Kim Sørensen: "Indtil nu så har sæsonen forløbet fint. Jeg har været i top 3 i alle heat, og har været rigtig stabilt kørende, men jeg kan dog ikke lade være med at være en smule skuffet. Jeg har virkelig trænet hårdt og målrettet imod, at jeg også skulle kunne vinde heat, og jeg ved at jeg har farten til det. Problemet indtil nu har været rigtig dårlige starter, og på den måde gør jeg det bare lidt ekstra svært for mig selv. Det er noget jeg arbejder på, og vi må se om ikke det bliver bedre resten af sæsonen. Resten af DM sæsonen er jo Mors og Slagelse. Begge baner passer mig fint, og jeg håber på at kunne køre med om sejren, og også i den samlede stilling, hvor vi i top 3 ligger ret tæt

Pt. har jeg jo sommerferie fra fysioterapeutstudiet, så derfor står den på en masse arbejde og træning, så jeg forhåbentlig kommer endnu stærkere ud på den anden side. Næste uge, skal jeg holde en 3 dages træningsskole, hvilket jeg glæder mig til. Næste weekend skal jeg kører ADAC i Tensfeld for Sturm Racing, og så ellers derefter er der lidt løbspause, hvor der skal samles lidt ny energi til resten af året.

Tak til alle mine sponsorer, teamet, kawasaki, MA Engine, MA Racing suspension, SOS"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page