top of page

Jim Bødker ved godt mod

Jim Bødker havde egentlig ikke planlagt at skulle køre i 2014, men han kom af sted alligevel. Og det gik godt. Lige indtil DM-A felter nåede til Randers. Her var han nemlig indblandet i et uheldigt styrt, der resulterede i et grimt benbrud. Han fortæller her lidt mere om hvordan det er fat med ham, og hvad der egentlig skete da det gik galt på Honda Park DK.

Jim B. Sørensen: "Mine forberedelser hele sæsonen har ikke været oplagt til at skulle ligge i toppen af MX1 klassen, men eftersom min træning uden crosser har været kanon har jeg kunnet præstere mere end hvad jeg har kunnet før. Inden DM i Randers havde jeg kørt 1 gang da jeg gik skadet med et sår i siden af maven, med 3 indvendige sting og 11 udvendige. Heldigvis har jeg altid bare taget det som det kommer, smilende og glad for at jeg har muligheden for at gøre det jeg elsker.

Kvalede' som nummer 4 i min gruppe som egentlig var ok. I første heat er jeg en 12 stykker fra start, men på første omgang kan jeg mærke at cyklen mister en del af dens power, og tænker, "den sætter sig nu". Heldigvis viser det sig at det var en sten i bremsen. Jeg vælger at køre videre og bliver nummer 35. I andet heat er jeg indstillet på at det skal gå bedre, og en start som nummer 6 og en hårdt presset Jim Bødker resulterer i at jeg taber min hånd fra styret og ligger mig roligt ned på siden. Her hopper jeg lidt fra side til side for ikke at blive ramt her på første omgang, og efter det meste af feltet er kørt forbi, vælger jeg at samle cyklen op for at køre videre.

Da jeg står med cyklen kan jeg se en komme imod mig som har fokus på banen, da han formodentlig får en del jord og sten skudt i hovedet, og det næste jeg husker er at jeg ligger på jorden og har mistet luften. Mikkel Caprani og Christian Juul kommer hen og vil bære mig ud af banen. Da de løfter mig er jeg ikke i tvivl om at benet er brækket. Det er lidt, "end of story" fra Randers.

På sygehuset får jeg en støttegips på og skal gå med den i 14 dage, hvorefter jeg skulle tjekkes igen. Tjekket resulterede i at jeg skulle opereres. Og det gør at jeg senere skal til tjek igen, og have et møde med en Fys, som formodentlig kan skubbe noget positivitet i hovedet på mig. For et liv hvor man er tvunget til at have nogle til at hjælpe sig er ikke det fede liv!

Jeg ved ikke hvad fremtiden bringer. En ting er dog sikkert, jeg skal ikke kører mere i år, da jeg skal være 100% sikker på det er iorden igen. Jeg vil også gerne køre i 2015, men da jeg har en del at se til med arbejde og sådan, vil jeg gasse lidt ned, og måske høste lidt guldkorn ud til de lidt mindre herrer, som jeg selvfølgelig allerede gør. Det er noget jeg elsker, og er træner for 3 drenge som kører 65cc og 85cc og den sidste på 250F. De er rigtig sjove at følge, og drenge med fart på! Lige noget for mig

Vil gerne lige takke alle som har støttet mig i 2014: Allans Bageri - Ålsrode Tømrerfirma - Grenaa Isolering - Yamaha - Easy-MX - Klaus Vels - FoxHeadNordic - Pseparts. Og sidst, men ikke mindst, min kæreste samt mine forældre som altid støtter og hjælper mig!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page