top of page

KTM hev to stik hjem på Washougal

full_GUYB8154_720299.jpg
Loket står for skud i VM-serien, og imens nærmer amerikanerne sig en afgørelse af deres Pro Motocross. I går kom vi i hvert fald et skridt nærmere en mester, da feltet tørnede ud på legendariske Washougal, hvor der nok engang blev gået til stålet i kampen om pointene. Der resterer tre afdelinger, og alting er endnu åbent helt i toppen.

Alle heat bliver tilgængelige i HD-kvalitet her: http://www.promotocross.com/mx/archive-2014

450 Class

Ken Roczen har siddet tungt på det hele, men i aftes sikrede teamkammerat Dungey alligevel lidt spænding til sidst. Med to heatsejre fik han nemlig lukket lidt af hullet i tabellen, og da Roczen kun blev nr. 3, så kan alt fortsat ske. Eli Tomac klemte sig lige ind imellem de to, ligesom det er også er værd at bemærke, at svenske Fredrik Norén sikrede sig en flot ottendeplads.

Resultat, Washougal:

1. Ryan Dungey - KTM

2. Eli Tomac - Honda

3. Ken Roczen - KTM

4. Brett Metcalfe - Kawasaki

5. Andrew Short - KTM

6. Weston Peick - Suzuki

7. Trey Canard - Honda

8. Frederik Norén - Honda

9. Justin Brayton - Yamaha

10. Christian Craig - Honda

250 Class

I den lille klasse har der indtil videre stået Yamaha på det hele, men når det så er sagt, så har der alligevel været gode kampe om spidsen hver gang. I går var det så Marvin Musquins tur til at vinde, og det gjorde han foran Blake Baggett og seriens førende, Jeremy Martin. Cooper Webb og Justin Bogle sluttede podiet af.

Resultat, Washougal:

1. Marvin Musquin - KTM

2. Blake Baggett - Kawasaki

3. Jeremy Martin - Yamaha

4. Cooper Webb - Yamaha

5. Justin Bogle - Honda

6. Joey Savatgy - KTM

7. Deal Wilson - Kawasaki

8. Christophe Pourcel - Yamaha

9. Cole Seely - Honda

10. Jessy Nelson - Honda

Alle samlede resultater her: http://www.promotocross.com/motocross/race-results

Foto: VitalMX/GuyB

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page