top of page

Vild dag på Loket - MXGP

Med Jeffrey Herlings ude af det tjekkiske GP, var det som om at alle andre pludselig øjnede chancen. Og så var opskriften lige pludselig lagt for et særdeles potent GP, der endte med at blive et af de mest spændende vi har set rigtig længe. Krydr så det med en dansk top 10 i kvindernes VM, så har du en rigtig god og spændende weekend i Tjekkiet.

MXGP

I den store klasse så det længe ud som om at Antonio Cairoli skulle løbe med det, men på de sidste omgange i andet heat, sneg Jeremy van Horebeek sig forbi, og så kunne belgieren lade sig hylde som vinder. JVH kunne næsten ikke tro det da han kom over stregen, men den var god nok. Kevin Strijbos tog andenpladsen, imens Cairoli måtte nøjes med en plads som nr. 3.

Resultat, Tjekkiet:

1. Jeremy van Horebeek - Yamaha

2. Kevin Strijbos - Suzuki

3. Antonio Cairoli - KTM

4. Gautier Paulin - Kawasaki

5. Shaun Simpson - KTM

6. Steven Frossard - Kawasaki

7. Dennis Ullrich - KTMr

8. Max Nagl - Honda

9. Tanel Leok - TM

10. Matiss Karro - KTM

MX2

Og hvis man troede MXGP-klassen var spændende, så var det vand imod MX2. For alle i feltet lugtede deres første GP-sejr nogensinde, og også her blev det afgjort på de sidste meter af andet heat. Jordi Tixier lå til at tage sejren, men da Romain Febvre passerede ham, så var det pludselig ham der lå i spidsen. Det holdt dog kun et par sving, så væltede Febvre, og Tixier kunne nyde sin første GP-sejr. Han kom samtidig tættere på Herlings i den samlede stilling, men er fortsat 102 point efter.

Resultat, Tjekkiet:

1. Jordi Tixier - KTM

2. Valentin Guillod - KTM

3. Christophe Charlier - Yamaha

4. Romain Febvre - Husqvarna

5. Jose Butron - KTM

6. Tim Gajser - Honda

7. Aleksandr Tonkov - Husqvarna

8. Jeremy Seewer - Suzuki

9. Julien Lieber - Suzuki

10. Dylan Ferrandis - Kawasaki

WMX

Julie Dalgaard kørte blændende i Tjekkiet, og den danske pige kunne nyde at tage en samlet top 10 placering med hjem. To niendepladser var nok for Julie, der måtte se franske Livia Lancelot tage sejren og italienske Kiara Fontanesi tage mesterskabet. Julie sluttede som nr. 15 i det samlede regnskab.

EMX125

Glen Meier havde det hårdt i EM-klassen, men fik kørt en plads som nr. 16 hjem i andet heat, og derved lidt point. Afdelingen blev vundet af tyske Brian Hsu.

Foto: Youthstream 2014 @ M. Zanzani

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page