top of page

Et skridt nærmere afgørelsen - AMA

Det var ikke kun over det meste af Europa der i går blev givet gas. Også på Unadilla var der lagt op til en gyser af de store, da amerikanerne skulle forsøge at komme et par skridt tættere på at finde deres mester. Og som sædvanlig så var der rigtig god fight over hele linjen, og et par nye navne på toppen af de enkelte resultatlister. Hvilket jo altid er rart for os der kigger på. Et par resultater og noget video til dig her.

Videoer bliver tilgængelige her: http://www.promotocross.com/mx/archive-2014

Men kan du ikke vente, kan du se video her også: https://www.youtube.com/user/MOTOWorldHD/videos

450

Den store klasse har udviklet sig til et regulært kapløb imellem Ken Roczen og Ryan Dungey. Et kapløb som tyskeren har tabt de seneste par runder. Således også i går, da Dungey tog sig af den samlede sejr, for på den måde at hente yderligere point ind. 7 point er der imellem dem nu. Trey Canard tog sig af andenpladsen på dagen med en sejr i andet heat, imens Eli Tomac blev nr. 3. Roczen sluttede lige uden for podiet.

Resultat, Unadilla:

1. Ryan Dungey (KTM) 1-2 2. Trey Canard (Honda) 4-1 3. Eli Tomac (Honda) 3-3 4. Ken Roczen (KTM) 2-4 5. Justin Brayton (Yamaha) 6-7 6. Andrew Short (KTM) 5-8 7. Weston Peick (Suzuki) 10-5 8. Phillip Nicoletti (Yamaha) 7-9 9. Brett Metcalfe (Kawasaki) 12-6 10. Fredrik Noren (Honda) 8-10

250

I den lille klasse var der gået fransk inflation i den. I hvert fald var både Christophe Pourcel og Marvin Musquin flyvende, og de sluttede henholdsvis som nr. 1 og 3. Imellem dem sneg Jeremy Martin sig ind, og det betyder at han kan sikre sig mesterskabet allerede i næste runde, hvis alt går vel.

Resultat, Unadilla:

1. Christophe Pourcel (Yamaha) 1-2 2. Jeremy Martin (Yamaha) 3-1 3. Marvin Musquin (KTM) 2-5 4. Justin Bogle (Honda) 5-3 5. Blake Baggett (Kawasaki) 6-4 6. Dean Wilson (Kawasaki) 4-6 7. Joseph Savatgy (KTM) 9-9 8. Christopher Alldredge (Kawasaki) 13-8 9. Alex Martin (Yamaha) 12-10 10. Shane McElrath (Honda) 10-13

Foto: VitalMX/GuyB

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page