top of page

PRM: Spidsrod og forhindringsløb – Kaduuz Racing

Der er mange fraser man kan hænge på fjerde afdeling af DM i motocross. For problemerne regnede ned over arrangementet. I bogstaveligste forstand. Regnen gjorde området til en mudderpøl, lørdagens kørsel måtte aflyses og alle egnens jordbrugsmaskiner måtte kæmpe for at gøre banen kørbar til søndag. Men blev kørt ræs gjorde der, og selvom Kaduuz Racings base måtte se til fra lidt uventet afstand, så skal der mere til at ryste den gule armé. Drengene gik til makronerne med krum hals og til slut var der lidt glimtende sølvtøj at vise frem. Alle ydede en mandfolkeindsats på banen, og der var alligevel lidt smil at lure. Alt til trods.

Mathias Gryning kæmpede med sin dårlige ryg, og for at holde status quo i kampen om mesterskabet. En vanskelig bane og et halvvejrs aflyst andet heat – efter en kollapset bro over banen – gjorde at han kom fra Mors med en tredjeplads i bagagen. Han befinder sig stadig på den samlede andenplads, selvom der endte med at blive lidt større hul at lukke op til førstepladsen. Men sidste afdeling er i Slagelse – Mathias’ hjemmebane – og her kan alt stadig ske.

Nicolai M. Hansen lader til at være tilbage i vanlig stil. Med flot og aggressiv kørsel i andet heat, var han med til at forme begivenhederne i MX1-klassen. Hans samlede tredjeplads på dagen var ikke fair overfor hans kørsel, men der er lagt op til et brag i Slagelse, hvor Nicolai har for vane at køre rigtig stærkt. Og så fik han da også lige dagens fighter-pris med hjem!

Andreas Hansen havde ikke heldet på sin side på Mors, trods et par gode starter. Men mange skader sætter deres præg på selv den bedste, og et A-DM på kold kæde kan få de braveste til at ryste. Andreas er på vej frem, og mon ikke han viser formatet allerede i Slagelse? Vi tror på ham!

Så er der kun en runde tilbage folkens. Den er i Slagelse om under to uger, og her er Kaduuz Racing klar endnu engang. Skulder ved skulder. Lad os se hvad der sker. Game on!

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page