top of page

Mathias tror på det

Mathias Gryning kæmper med en dårlig ryg, men det er ingen hemmelighed at han også kæmper om noget helt andet. Nemlig titlen som dansk mester i MX2. Mathias har hele sæsonen været nærmeste udfordrer til Kasper Jensen, og syv point er der imellem de to inden sidste afdeling i Slagelse. Mathias fortæller her lidt om sin weekend på Mors, og hvad han forventer inden hjemmebanen i Slagelse venter i næste weekend.

Mathias Gryning: "Min weekend på Mors synes jeg faktisk gik rigtig godt. Jeg tog hjemmefra og vidste ikke helt hvad jeg skulle forvente, da jeg ikke har kunnet træne pga. min skade. Så jeg skulle bare op og have de point jeg kunne få. Lørdag regnede væk, hvilket jeg var fint tilfreds med, så jeg kunne spare ryggen til de to pointgivende heat om søndagen. Begge heat gik sådan set meget godt. Jeg blev 3'er i første og 4'er i andet, hvor andet heat blev flaget af efter 17 minutter, som var meget ærgerligt, da jeg lå lige bag 3. pladsen og følte jeg kunne køre forbi. Jeg mistede desværre 6 point til førstepladsen i den samlede stilling, som jeg selvfølgelig ikke er tilfreds med, men sidste afdeling er på hjemmebane, med alle venner, bekendte og fans som bakker op. Så mon ikke jeg kan hive en masse gode point hjem der? Og så håber jeg på at jeg kan stå øverst på podiet når vi er færdige. Vi har set Kasper Jensen som en stabil og klog kører, men i motocross kan alt ske. Så jeg tror stadig på at det kan lade sig gøre, 7 point er jo heller ikke så meget! Så det bliver en spændende sidste afdeling på Slagelse Motocross Arena, og jeg glæder mig!"

Foto: Klaus Rasmussen

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page