top of page

Første A-DM til Victor

Det er altid noget specielt at deltage til sin første omgang A-DM, og det var lige præcis sådan situationen var for Victor Rohrberg, da feltet var på Mors i weekenden. Det var dog en hård start med aflysning og placering til bommen efter klassementet, men alligevel var det en glad gut med #493 der kunne kigge tilbage på weekenden og gøre status, da det hele var overstået.

Victor Rohrberg: "Mit A-DM på Mors, synes jeg gik rigtig fint! Det var rigtig sjovt og lærerigt. Banen var rigtig rigtig fed, selvom det om lørdagen regnede meget, så banen var meget svær og mudret. Det betød dog også, at da vi skulle til at køre ud til kvalen', så valge de at aflyse al kørslen om lørdagen, så vi endte med at komme til start efter hvad vi lå i DM. Så det var en hård start, når man var en af de eneste der kørte sin første afdeling. I mine to heat lavede jeg en 32. plads i første heat og 34. plads i andet heat. Og det er jeg egentlig okay tilfreds med. Det var en rigtig sjov oplevelse og nu ser jeg rigtig meget frem til afdelingen i Slagelse!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page