top of page

Rasmus håber på medvind og bedre vejr

10532127_699903766751093_7867049560812528620_o.jpg
Rasmus Lynggaard var en af dem der kørte en rigtig god afdeling af DM på Mors, og det var noget hjemmebane-publikummet kunne lide. Selv ville Rasmus gerne have gjort det endnu bedre, men efter omstændighederne, gik det an. Nu er hans blik i stedet rettet imod Slagelse, hvor han ved at der er mange der kører stærkt, men hvor han også håber på det bedste. Og vil gøre hvad han kan for at indfri sine mål. En lille update fra Rasmus her.

Rasmus Lynggaard: "Jeg synes alt i alt at det var en god weekend på Mors. Jeg fik nogle rigtig gode point - som jeg behøvede! Jeg blev 4'er i første heat, som jeg var rigtig tilfreds med, men andet heat var jeg ikke så glad for. Jeg ville nemlig meget gerne have kørt heatet færdigt, da jeg syntes det gik rigtig godt, men det blev afbrudt af en falden bro over banen. Jeg ville gerne have været to pladser op, men det nåede jeg ikke. Ellers er jeg godt tilfreds med weekenden. Jeg håber jeg kan gøre det lige så godt i Slagelse. Det kunne være rigtig fedt at komme på pallen' på dagen, men der er mange der vil køre stærkt dernede. Jeg vil dog gøre mit for det. (Også ville det være dejligt med noget lidt bedre vejr ind på Mors!)"

Foto: Klaus Rasmussen

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page