top of page

Kawasaki bekender kulør

amb villopoto_GP11 GR2014L_D0051.jpg
Så kom den officielle bekræftelse fra Kawasaki. Ryan Villopoto kører endegyldigt MXGP næste år. Men der er flere nyheder fra de grønne. Med sig får han nemlig Tyla Rattray, og så skal Jordi Tixier også forsvare sit verdensmesterskab på en grøn maskine. Som teamkammerater i MX2 får han Dylan Ferrandis og endnu en amerikaner, Thomas Covington.

I USA skal Adam Cianciarulo, Arnaud Tonus, Tyler Bowers, Chris Alldredge og Joey Savatgy stå for fabriksindsatsen i 250-klassen, imens Davi Millsaps og Wil Hahn tørner ud i 450-klassen.

Hele pressemeddelelsen her: http://www.kawasaki.eu/en/racing/motocross/news/KawasakiconfirmsMXandSupercrosssigningswithRyanVillopototoraceMXGPin2015?Uid=0A2FC1AMXwtZWQ1QDAkLXAkOCwpYDFwLC1xbDAtcWQ4KCQ0

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page