top of page

Everyday Heroes pt. 3 - Jagten på (mx) lykke

Motocross er fantastisk. Men hvorfor er det egentlig det? Til tredje afsnit af MX-IndeX' føljeton om motocross-kulturen i Danmark, er vi derfor taget ud til en helt almindelig crossklub på en helt almindelig træningsdag, for at høre det fra nogle af de mennesker der holder motocross-Danmark i gang. Fascinationen og den rå glæde ved verdens bedste sport går igen. Fra toppen af VM til den mest nyopstartede C-kører. Og intet sted trives glæden og samhørigheden, som rundt om en lille simpel bane. Det er sådan et sted man skal finde sportens mest basale byggesten, der støber fundamentet til alle de store drømme. Her ligger sportens ryggrad.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page