top of page

PRM: JØ/A.R.T.S. Racing - 2014-sæsonen i tilbageblik

Dette års sæson kan på alle måder sammenlignes med en omgang blandende bolsjer; der er favoriterne, som man for alt i verden ikke vil hverken undvære eller give til andre, og så er der alle de andre…

Med et par skadede kørere allerede før sæsonstart, var oddsene ikke med teamet fra begyndelsen, og undervejs i sæsonen kom der både nederlag og sejre.

Teamets 5 maxi A/B-kørere lavede meget spredte resultater gennem sæsonen. Emil Jepsen viste den bedste udvikling og form som samlet vinder af DM i B MX2, men kørte også alle løbene i DM A MX2, hvor han med god fart og imponerende stabilitet endte på en rigtig flot samlet 7-plads.

Jonas Larsen havde fået rigtig godt fart på cyklen over vinteren, men måtte bide i jorden et par gange og sluttede derfor på en samlet 5-plads i DM A MX2.

De fleste både i og udenfor teamet havde store forventninger til Nikolaj Larsen efter han i 2013 blev henvist til 2-pladsen af Kasper Lynggaard efter tæt race, men en alvorlig skulderskade op til sæsonstart 2014 gjorde at han næsten ingen køretræning fik hen over foråret. Kombineret med en skærpet konkurrence i klassen og et par uheld gjorde at han endte sæsonen med en samlet 9-plads i DM A MX1.

Micki Dahl og Daniel Randrup fandt aldrig helt den rigtige rytme i år, og fik en samlet 10-plads hhv. 22-plads.

I de voksnes rækker, nærmere bestemt OldBoys A/B 40-50, bøvlede Jesper Kjær Jørgensen gennem hele vinteren og noget af foråret med en skulderskade han pådrog sig til World Vet Championship i USA i efteråret, men med hans velkendte fightervilje og fart, kæmpede han bravt gennem hele løbsrækken og endte på en flot samlet 2-plads i Danmarksmesterskabet.

De små ildsjæle skal bestemt ikke overses, og i B65 sluttede Magnus Smith året på en flot 2-plads i DM, og i B85 var der tæt race lige til det sidste, og Patrick Bugge opnåede en imponerende 3-plads blandt hårde konkurrenter.

Som både teammedlem og familiemedlem er Karen Øriis Nielsen næsten født ind i sporten, og i år kvitterede hun med en imponerende samlet 3-plads i Danmarksmesterskabet for Piger.

Generelt har teamets kørere kæmpet solidt for resultaterne gennem sæsonen, men ud fra devisen “you can’t win them all” må det erkendes at der findes gode sæsoner og mindre gode sæsoner, og med 2014 i bagagen ser hele teamet frem mod et endnu bedre 2015, hvor vi kæmper videre og nok skal levere de resultater JØ/A.R.T.S. Racing er kendt for.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page