top of page

USA Blog: Kunsten at glædes i kor

Hun er cirka 45 år. Bæltetaske, lidt for skinger stemme og en solhat der kunne afskrække selv den mest selvhævdende hipster. Scenen er sat imellem Glen Helen Raceways høje knolde, og den amerikanske kvinde hepper på alle der triller over målstregen. Ved hendes side står en mand på halvfjerds. Gråt skæg og ikke en pløk i munden. "That's racing!", gjalder han til alle der gider lytte. På banen tonser kørerne forbi, imens en pige på omkring fem år - iført cowboy-støvler - prøver at finde sin far i mængden.

World Vet på Glen Helen er i gang for fuld musik, og som man betragter en korpulent herre drøne forbi i overalls, så kan man pludselig sætte ord på hvorfor USA er så fantastisk for cross-folk. Det er nemlig stort set det eneste sted i verden, hvor vi kan få folkeligheden med i vores sport. Mangfoldigheden er enorm, og her blandes alle samfundslag sammen til en coctail hvor der kun eksisterer motocross. Og det er faltisk i sig selv, både unikt, fascinerende og fantastisk at betragte.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page