top of page

Jonas D. bliver blå i kanten i 2015

Der har været meget spekulation omkring Jonas D. Larsen og hans maskine næste år, men nu er brikkerne faldet på plads for Jonas. Det bliver nemlig på en blå maskine at han kommer til at tørne ud - og det både i Danmark og i Tyskland. Vi fik en status fra ham, og på hvordan hans planer lyder til 2015 og hvor vi kan forvente at se ham på startbommen.

Jonas D. Larsen: "Først og fremmest, så kommer jeg til at være til stede på en Yamaha 250f i 2015. Både i Danmark og i Tyskland, Har lavet kontrakt med Yamaha Tyskland STC, hvor jeg skal køre fuld ADAC for dem. Det er også dem jeg kører ADAC Supercross for i vinter. Et team jeg er kommet rigtig godt ind på, og mit samarbejde med min tyske mekaniker fungerer rigtig godt. I Danmark skal jeg køre alle DM-A i MX2-klassen, men ikke for noget team som sådan. Jeg kører for mig selv og får en masse støtte rundt omkring. Jeg syntes jeg har fundet nogle rigtig gode samarbejdspartnere og glæder mig til at vi rigtig skal igang med sæsonen i Danmark! En god jul samt et godt nytår til alle i crossverdenen fra mig!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page