top of page

Så vender vi bøtten - AMA SX


Noget af det bedste ved motocross, er at man kan gå rundt og tro at man har regnet det hele ud, men så spiller lykkens gudinde alligevel alle et puds. (Og holder gang i spændingen). Det blev også tilfældet da den amerikanske supercross-karavane tonsede ind i Oakland i aftes. Vi har videoer og resultater til jer.

450 Class

Ken Roczen lod til at have styr på tingene. Godt med fart og godt med point, men de højere magter ville det anderledes. I hvert fald styrtede K-Roc voldsomt, og humpede i mål som nr. 16. Han skulle dog være okay - om end lidt øm. I stedet var det Trey Canard der tog sejren, og det gjorde han foran Ryan Dungey - der samtidig kørte sig i spidsen af serien. Igen betaler Dungeys stabilitet sig af. Tredjepladsen gik til Chad Reed, imens Eli Tomac og Cole Seely sørgede for flere Hondaer i top 5. Og så skal vi måske også lige fremhæve, at svenske Fredrik Norén kørte sig i sin første finale nogensinde.

Resultat, Oakland:

1. Trey Canard - Honda

2. Ryan Dungey - KTM

3. Chad Reed - Kawasaki

4. Eli Tomac - Honda

5. Cole Seely - Honda

6. Justin Barcia - Yamaha

7. Davi Millsaps - Kawasaki

8. Andrew Short - KTM

9. Blake Baggett - Suzuki

10. Jason Anderson - Husqvarna

Samlet:

Ryan Dungey - 82p

Ken Roczen - 78p

Trey Canard - 68p

250 West Class

Der var mange øjne på Cooper Webb, men i Oakland måtte han nøjes med andenpladsen, da Malcolm Stewart kørte sig til sit livs første sejr. Som han naturligvis straks dedikerede til storebror James. Alex Martin åbnede øjne med sin tredjeplads, imens Tyler Bowers og Zach Bell lukkede fornemt af i top 5.

Resultat, Oakland:

1. Malcolm Stewart - Honda

2. Cooper Webb - Yamaha

3. Alex Martin - Yamaha

4. Tyler Bowers - Kawasaki

5. Zach Bell - Husqvarna

6. Zach Osborne - Husqvarna

7. Aaron Plessinger - Yamaha

8. Josh Hansen - Kawasaki

9. Justin Hill - KTM

10. Jessy Nelson - KTM

Samlet:

Cooper Webb - 86p

Tyler Bowers - 78p

Jessy Nelson - 71p

Foto: VitalMX/GuyB

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page