top of page

Sam med fabriksstøtte i 2015


Danske Sam Korneliussen har i 2014 flirtet med italienske TM, og i 2015 kommer makkerskabet til at stå sin prøve. Med fabrikken i ryggen skal Sam nemlig køre de største serier i Europa, og han er allerede i gang med at teste. For eksempel var han på Sardinien i weekenden, til første afdeling af det italienske mesterskab. Han fortæller selv lidt mere om det hele her.

Sam Korneliussen: "Efter at sæsonen sluttede i 2014, trappede jeg lidt ned på min kørsel, lagde fokus på skolen, arbejdet og på at få planlagt 2015 sæsonen, hvilket er gået rigtig godt. Jeg har fået chancen for at komme tilbage - ”hjem” - på den lyseblå maskine. Dog bliver det denne gang med støtte fra fabrikken, hvilket jeg føler mig godt tilpas ved. Jeg vil i 2015 køre en fuld EMX250, ADAC og ONK-serie, hvilket ikke giver plads til så meget andet.

Den første uge i december var jeg i Italien, på TM-fabrikken, for at hente en ”midlertidig” cykel, før de fik lavet 2015 modellerne klar. Derefter rejste jeg så en måned til Sardinien her i januar, hvor jeg har fået en masse tid på cyklen, og jeg sluttede måneden med åbningsløbet i det Italienske mesterskab i Riola Sardo.

Jeg kvalificerede mig som nummer 21, indenfor samme sekund som nummer 14. I 1.heat ender jeg som nummer 17, hvilket gav plads i 2. heat, som er en superfinale, hvor de 20 bedste fra MX2 og MX1 kører sammen. Her endte jeg som nummer 27 (8'er i MX2), hvilket jeg er rigtig godt tilfreds med, da startlisten var fuld af store navne"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page