top of page

250 East på bommen


Vi er kun en dag væk fra AMA Supercross i Arlington, Texas. Det betyder at 250 East-klassen skal i aktion, og da vi højst sandsynligt spørger jer om hvem der vinder i morgen, så ville vi lige løbe startlisten igennem, og plukke et par interessante navne ud. Så I ved hvem der er på pletten i den lille klasse de næste par runder.

#1 - Justin Bogle

Sidste års mester lukrerede på styrt og fejl hos konkurrenterne i 2014. Men tag ikke fejl af at Bogle kommer for at forsvare mesterskabet.

#6 - Jeremy Martin

Lillebror Martin var den helt store åbenbaring udendørs sidste år, og storebror Martin har været godt kørende vestpå. Så måske Jeremy Martin er klar til at køre om sejren.

#25 - Marvin Musquin

Tidligere verdensmester Musquin har kæmpet for at køre en skadesfri sæson i USA, og bliver det i år, så er han et godt titelbud.

#35 - Kyle Cunningham

Et sats. Kyle Cunningham har før leveret top-resultater, men der har været langt imellem snapsene på det seneste.

#37 - Joey Savatgy

Savatgy fik et sæde hos Pro Circuit i sidste øjeblik, og skal nu til at betale Mitch Payton tilbage for tilliden. Han har talentet, men har han også heldet?

#47 - Martin Davalos

Davalos var en af dem der var i spidsen sidste år, men en skade sendte guldet til Bogle. Det er ved at være sidste chance for veteranen, men der skal findes et andet tempo end han viste sidste uge i 450-klassen.

#49 - Jimmy Decotis

I samme bås som Vince Friese, Matt Lemoine, AJ Catanzaro m.fl. Kørere der kan komme op og snuse til top 5, og måske mere hvis vinden er gunstig.

#62 - Anthony Rodriguez

Endnu uden de store professionelle resultater, men med talent nok til at få pladsen ved siden af Cooper Webb og Jeremy Martin hos Yamaha. Skal forsøge at undgå skader.

#80 - RJ Hampshire

Måske en af de mest ventede debuter i år. RJ Hampshire vandt det hele til Loretta Lyyns, og har et hav af sejre bag sig.

#126 - Jordon Smith

Endnu en Geico Honda-gut, der skal have sin første sæson som professionel. Også ham forventes der meget af i Honda-lejren.

#200 - Arnaud Tonus

Et interessant kort. Tonus kommer direkte fra VM til en plads hos Pro Circuit, men de få gange han har kørt indendørs i Europa, har han gjort det forbløffende godt.

#343 - Luke Renzland

Renzland har sværmet om tilværelsen som professionel, og været med i et hav af videoer. Har han hvad der kræves? Vi er spændte på at se hvad han kan.

#423 - Vicky Golden

Hånden på hjertet, så er det tvivlsomt at Vicky overhovedet kvaler' ind. Men når det så er sagt, så synes vi hun er en sej pige, der tager kampen op med drengene. Lad os se hvad hun kan. Hun har i hvert fald trænet hårdt.

Foto: KTM

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page