top of page

Så er vi i gang - MXGP


Årets VM-serie er skudt i gang med et brag i Qatar, og her til aften fandt vi årets første vindere - og samtidig årets første bærere af de røde nummerplader. Banen i Losail dannede en lumsk ramme om første afdeling - med kanter, spor og knolde - men ræset lover til gengæld rigtig godt for resten af året. Resultater her.

MXGP

Ikke siden år 2000 er der blevet vundet i den store klasse på en Husqvarna, men i Qatar gjorde Max Nagl noget ved den statistik. To sikre heatsejre gav årets første sejr, og henviste samtidig Clement Desalle og Gautier Paulin til de efterfølgende pladser. Antonio Cairoli startede med en fjerdeplads, imens sidste plads i top 5 gik til Jeremy van Horebeek. Ryan Villopoto startede sit VM med en samlet syvendeplads, og mange problemer og fejl - især i første heat. RV skal finde mere fart, men der er mange afdelinger endnu.

Resultat, Qatar:

1. Max Nagl - Husqvarna

2. Clement Desalle - Suzuki

3. Gautier Paulin - Honda

4. Antonio Cairoli - KTM

5. Jeremy van Horebeek - Yamaha

6. Romain Febvre - Yamaha

7. Ryan Villopoto - Kawasaki

8. Evgeny Bobryshev - Honda

9. Kevin Strijbos - Suzuki

10. Shaun Simpson - KTM

Samlet:

1. Max Nagl - 50p

2. Clement Desalle - 44p

3. Gautier Paulin - 38p

MX2

Jeffrey Herlings er på en mission. Mission: Vind VM. Og den indledte han på den bedst tænkelige måde, ved at vinde begge heat. Julien Lieber tog sig af andenpladsen for Yamaha, imens Dylan Ferrandis måtte nøjes med en tredjeplads, efter at have kæmpet om spidsen - især i første heat. Tim Gajser og Aleksandr Tonkov lukkede og slukkede i top 5. Forsvarende mester Jordi Tixier startede ikke godt, med en plads som nummer 9.

Resultat, Qatar:

1. Jeffrey Herlings - KTM

2. Julien Lieber - Yamaha

3. Dylan Ferrandis - Kawasaki

4. Tim Gajser - Honda

5. Aleksandr Tonkov - Husqvarna

6. Pauls Jonass - KTM

7. Jeremy Seewer - Suzuki

8. Valentin Guillod - Yamaha

9. Jordi Tixier - Kawasaki

10. Thomas Covington - Kawasaki

Samlet

1. Jeffrey Herlings - 50p

2. Julien Lieber - 42p

3. Dylan Ferrandis - 38p

Næste afdeling er i Thailand om en uge.

Foto: Youthstream 2015 @ M. Zanzani

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page