top of page

- Hovedmålet er selvfølgelig altid at vinde


Thomas Kjer Olsen er ved at være på plads hos sit nye team - tyske Bodo Schmidt Motorsport - og han er efterhånden ved at have fundet sig rigtig godt til rette på den nye cykel. Han fortæller her lidt om årets målsætninger, i en sæson der kommer til byde på rigtig mange løb for den unge sønderjyde.

Thomas Kjer Olsen: "Her til vinter har jeg været i gang med træningen - både af og på motocyklen. Jeg har været en del nede ved mit nye team og fået opbygget et godt bånd til dem. Jeg kan godt lide deres måde at arbejde på og vi klinger godt sammen. Det har været et stort skifte til i år, med ny motocykel og nyt team, men jeg føler mig rigtig godt tilpas på en KTM, og føler at den passer bedre til min kørestil og størrelse. Når jeg ikke har været i Tyskland ved teamet, har jeg arbejdet med min fysiske træner, Kasper Jensen, som har lagt et godt program og været en stor hjælp, hvis kroppen har brokket sig lidt. 2015 bliver et spændende år! Der er rigtigt mange løb der skal køres, og hovedmålet er selvfølgelig altid at vinde. I EM250-klassen vil jeg gerne ligge stabilt i en top 3, og være med i kampen om at tage titlen. I ADAC er det mit første år i Masters. Det er et hårdt felt, men jeg føler mig godt tilpas på 350'eren og tror på en top 10."

Foto: MotoX Pics

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page