top of page

Thomas arbejder hårdt


Thomas Rasmussen kørte en usvigeligt sikker sejr hjem i B125 sidste år, og er nu rykket op i MX2. En klasse som han indledte med to heatsejre i Sønderborg i går. Men Thomas håber på endnu mere i B-DM og også i A-DM. Og der bliver arbejdet hårdt for sagen.

Thomas Rasmussen: "Vinteren er gået med en hel del konditionstræning, men det er dog ikke blevet til så meget køretræning på motorcyklen. Jeg har dog gjort en masse for at blive klar til sæsonen, og jeg føler det går meget godt. Jeg arbejder hårdt på det hele og får samtidig kørt så meget som jeg nu kan. Min målsætning er nok en top 3 i B-MX2, og en top 10 i A-MX2. Jeg ved godt niveauet er meget højt i begge klasser, men vil gøre mit absolut bedste og bruge de ting jeg har lært af Kasper Jensen"

Foto: Klaus Rasmussen

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page