top of page

Jakob Kjær med kortene tæt til kroppen


Jakob Kjær Nielsen leverede en magtdemonstration af de store, under sidste års DM B-MX1. I år er han nede på 250'eren, og klar til sin første sæson i A-klassen. En sæson der virker lovende, med flot kørsel allerede i lørdags i Nybøl. Men målsætninger holder han for sig selv.

Jakob Kjær Nielsen: "I øjeblikket er jeg i lære som tømrer. Så al min tid går lige pt. med at arbejde og så at gøre mig klar til det første DM. Jeg har valgt at skifte ned på en 250cc, hvor jeg har fået et godt samarbejde med JM motorsport, Kurt Villadsen og Støttrup MX Shop. Jeg har ikke fået kørt så mange timer på 250'eren i nu. Så jeg har ikke en målsætning som sådan. Jeg vil ihvertfald ikke ud med den endnu. Men vi må se hvad der sker!"

Foto: Klaus Rasmussen

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page