top of page

Anthon Jørgensen arbejder hårdt


Anthon_MadsB.jpg

Anthon Jørgensen skal i gang med sin første sæson som A-kører, og mange studsede nok lidt ved hans præstation i Nybøl i lørdags, hvor han blandede sig helt i spidsen blandt konkurrenterne i MX2. Men den unge nordsjællænder knokler på, og tager som sædvanlig det hele lidt med et skuldertræk. Vi spurgte Anthon hvad året kommer til at byde på og hvordan man gør sig klar til strabadserne og en sæson i A-klassen.

Anthon Jørgensen: ”Min uge forløber som regel med en masse kondi- og styrketræning. Jeg cykler rigtig meget mtb, og ror så meget jeg kan. Jeg har en god aftale med mit lærested, om at jeg kan træne cross og konditræning i arbejdstimerne, så det jeg rigtig glad for og det hjælper utroligt meget. Jeg regner med at jeg skal køre nogle svenske mesterskaber, JSM, klubserien i Sverige og selvfølgelig A-dm. Og jeg har fået nogle nye sponsorer som hjælper rigtig meget med det hele. I år skal jeg igen køre for NR-Service, og så har jeg fået Jobo Bil Center, Dinitrol Helsingør og P. O. Nielsen med på vognen. Min målsætning for i år er, at jeg skal ud og køre stærkt – hvordan jeg gør det, skal jeg først lige finde ud af! Men jeg håber på en top 20 i A-DM, og så ved jeg ikke helt ved hvad jeg regner med at blive til de svenske. Først skal jeg jo lige kvale’ ind? Det kan kun dog blive godt med den hjælp jeg får af mine sponsorer, og så selvfølgelig min far og min mekaniker”.

Foto: Mads Bengtson #618 / Hurricane Aesthetics

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder
bottom of page