top of page

Sådan ser du SX fra Detroit


Endnu en herlig weekend endnu mere herligt supercross! Denne gang fra bilbyen Detroit. Vi har lavet en lille guide til hvordan du kan se supercross hele lørdag aften, og natten med. For det skal du da? Selv tak.

Det er muligt at se AMA Supercross direkte på nettet, hvis man lige gør sit forarbejde. Vi har prøvet at koge det ned så alle kan få glæde af det. Du finder guiden og de links du skal bruge lige her, sammen med linket til live træning - som du kan se uden videre. (Træningen starter omkring 17.50 og løbet klokken 23.50 dansk tid). Vi håber I får set noget SX.

Instruktion til hvordan du henter og bruger Hola, så du kan se Live Stream fra selve løbet. (Vi håber I kan klare jer på svensk)

Og så finder du selve live streamet til løbet her: http://new.livestream.com/SupercrossLIVE/events/3902113

Det er lidt nørklet, men det skulle gerne virke.

Giv gas!

Foto: VitalMX/GuyB

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page