top of page

Glen arbejder hårdt


Glen Meier går endnu en travl sæson i møde, og der er lagt op til mange store opgaver for det danske stortalent. Heldigvis havde han lige tid til at tjekke ind med MX-IndeX, og fortælle lidt om hvad han går og laver for tiden. Målsætninger er han mere hemmelighedsfuld med, men heldigvis er der lidt kæk optimisme at spore.

Glen Meier: "Lige for tiden er jeg ved at køre lidt ned for min konditræning og styrketræning, for i stedet at køre så meget på crosseren som overhovedet muligt. Jeg føler at jeg er godt sat op og klar til sæsonen, som jeg glæder mig rigtig meget til! Min målsætning for sæsonen holder jeg lidt for mig selv. Meeeen i toppen skal I nok komme til at se mig"

Glen er igen i år klar til at forsvare Dannebrog ved EMX125 for tyske Kosak KTM.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page