top of page

Jim på banen igen


Jim Bødker Sørensen startede rigtigt lovende i 2014, men en grim skade til A-DM i Randers, sendte hans sæson i grøften. Derfra baksede han lidt med tanken, om at lægge hjelmen helt på hylden, men heldigvis er han nu tilbage. Denne gang igen på KTM. Han fortæller her lidt mere om sine tanker og hvad der skal ske i 2015.

Jim B. Sørensen: "Jeg er tilbage på crosseren igen efter 4 måneders pause. For det første, så var det slet ikke meningen at jeg skulle igang igen. Jeg havde faktisk besluttet mig for at stoppe, og tænke på helbredet, da jeg har haft rigtig mange skader i 2014. Men da jeg blev ringet op om et samarbejde, med en rigtig god kammerat og hans far - om at træne ham - så besluttede jeg mig for at køre lidt igen. Jeg besluttede mig for at snakke med Morten fra MX-Shop, om han ville hjælpe mig lidt, og det ville han. Så sammen med MX-Shop og resten af mine sponsorer, fik jeg mig en KTM 350, som jeg er rigtig glad for. Den kører super og min fart er faktisk ikke så ringe. Jeg håber på at jeg kan stille op til de fleste DMA-afdelinger, men først og fremmest koncentrerer jeg mig dog om trænerrollen. Jeg har været der hvor jeg gerne vil være, og det var fedt, men tiden og pengene man skal bruge på at ligge i toppen, har jeg desværre ikke. Men jeg stiller op til det første DM-A i Næstved, og så ser vi hvordan det går! Jeg vil gerne benytte muligheden for at sige tak til EasyMX, for hjælpen i 2014. Og specielt tak til Morten fra MX-Shop, for at give mig muligheden for at køre i 2015. Udover dem vil jeg gerne takke mine uundværlige sponsorer, Djurs Smedeservice og Ålsrode Tømrerfirma. Uden dem kørte jeg ikke motocross"

Foto: Klaus Rasmussen

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page