top of page

- Jeg glæder mig


Mathias Tang er en af dem der har valgt at blive i B125, og han har gjort et stort arbejde for at blive klar til 2015. Vi spurgte ham om hvordan han har brugt vinteren, og hvordan han har gjort sig klar til den kommende sæson.

Mathias Tang: "Jeg har et par gange i løbet af vinteren været i Holland og køre supercross, hvor jeg har klaret det rigtig godt. Så jeg fik chancen for at køre Herning Supercross, hvilket jeg så meget frem til! Men jeg væltede desværre før løbet og brækkede kravebenet, så jeg har været skadet i 7 uger. Jeg har brugt meget af min tid i fitnesscentret, så jeg har kunne holde formen ved lige. Jeg er begyndt at køre igen og jeg føler mig rigtig godt tilpas på Yamahaen, hvor kondien også er ved at være i top. i påskeferien skal jeg til Holland, hvor jeg meget gerne skal have de sidste ting på plads, så jeg kan blive 110% klar til første afdeling af DM på Hadsund. Det er en sæson jeg ser meget frem til og jeg glæder mig meget, men jeg har i år valgt at holde mine målsætninger for mig selv"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page