top of page

Hvam kæmper sig tilbage


Kennet Hvam har aldrig været kendt som en der bakker ud - hvilket hans mange sæsoner i toppen af dansk motocross kan bevidne om. Så selvom de seneste to sæsoner har budt på to operationer i hoften, så er han igen på vej tilbage. Han fortæller selv lidt mere om tingene her, og lidt om hvordan han har forsøgt at komme sig til 2015. Og så også hvad han forventer sig af den kommende sæson.

Kennet Hvam: "Som nogen sikkert ved, så fik jeg en rimelig omfattende operation i min venstre hofte i november 2013. Trods det havde jeg stadig store problemer med smerter i hele 2014, og jeg valgte derfor at få endnu en operation. Det fik jeg gjort i september, så det var derfor at jeg ikke var at finde i Slagelse til det sidste DM. Hele vinteren har derfor gået med genoptræning. Og jeg må indrømme at skal komme igen efter to så store operationer, samtidig med at skulle passe et fuldtidsjob, er ikke nemt. Det er hårdt. Jeg synes selv at jeg er godt på vej, men der er lang vej endnu. Jeg har stadig smerter i hoften af og til, men det er klart blevet bedre. Og det er hvad jeg kan forvente, har lægerne sagt. Men de har på intet tidspunkt frarådet mig at køre cross. Heldigvis. De synes kun at det er fedt at jeg bliver ved! Jeg kom på cyklen igen sidst i februar, efter 5 måneders pause. Så det er ikke blevet til meget cross i år. Jeg har dog været en uge i Holland/Belgien, sammen med Glen Meier. Så jeg er ved at føle mig godt tilpas på den nye Honda. Jeg har egentlig ikke de store målsætninger for 2015, grundet min optakt til sæsonen. Det vigtigste for mig i år, bliver at have det sjovt, og selv være tilfreds med min indsats. Jeg vil selvfølgelig køre alle DM'erne og forsøge at forsvare mit regionsmesterskab fra sidste år. Udover det, vil jeg nok køre et par løb i Holland som jeg plejer. Og hvem ved, måske også en enkelt ADAC-afdeling? I 2015 fortsætter jeg mit samarbejde med Harrys Motorservice, Honda og Hocoparts. Og så hjælper Mikael Andersen fra MA Racing Suspension mig i år, med at få styr på min affjedring. Så alt i alt glæder jeg mig rigtig meget til at komme igang. Og jeg vil selvfølgelig være at finde i MX1 på en CRF450. Og jeg vil til sidst gerne takke alle dem som har hjulpet mig gennem de sidste mange år. Uden dem var det ikke muligt for mig at være hvor jeg er i dag"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page