top of page

Svensk på menuen


Med et åbent mesterskab - der ikke falder sammen med et eneste svensk mesterskab - så lå det lidt i kortene at der ville være godt med svenskere til start i Næstved til A-DM, om en god uge. Det er naturligvis rart når der bliver endnu mere kamp om det, og derfor stak MX-IndeX over sundet, for at blive lidt klogere på en af dem vi ikke har set før - og ikke mindst hvorfor han tager til Danmark. Calle Sjöö kører for Honda Sverige, og er en af mange til start i MX1.

Calle Sjöö: "Jeg har valgt at køre den første afdeling i Danmark, for at få lidt løbsfart i kroppen og kommer rigtigt op i gear til at de svenske mesterskaber starter. Jeg har aldrig kørt nogle større løb i Danmark, kun nogle mindre nogle, så det bliver spændende at se. Jeg ved der er nogle rigtigt hurtige drenge på startlisten. Målet er at levere noget fornuftigt race - og forhåbentligvis også seværdigt - og få lidt fart i cyklen. Resultatet er ikke så vigtigt i denne her sammenhæng"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page