top of page

- Jeg nød at være tilbage


Det er ikke meget vi har set til Rasmus Krogh Jørgensen det seneste halvandet år. Kun i ryttergården i en kørestol. Nu er han heldigvis på banen igen, og markerede sig flot ved årets åbning af DMA-serien i Næstved. Han fortæller selv lidt mere om at være tilbage her, da vi stillede ham et par spørgsmål om sæsonstarten.

MX-I: Godt med fart, knap så meget held. Hvordan oplevede du Næstved?

Rasmus Krogh Jørgensen: "Jeg følte mig forberedt til Næstved og gik ind til weekenden med et mål om top 5. Det ville være er godt udgangspunkt. Jeg vidste godt det ville blive svært at køre under pres - jeg har jo ikke kørt et rigtigt løb i 1,5 år. Første heat var kedeligt. Jeg følte mig ikke tilpas og fik armpump. I 2. heat kom jeg dårligt fra start, og kæmpede mig op som 3'er, hvorefter jeg fandt rytmen og begyndte at hente på Bjerregaard. Men jeg tog en ordentlig tur i jorden i stedet. Jeg ved ikke hvad det skete, men jeg er så gal på mig selv! Jeg kæmpede hvad jeg kunne efter styrtet og sluttede som 5'er. Jeg ville gerne lige have vist lidt mere tænder, men dem har de til gode!

MX-I: Du har været ude af rampelyset i lang tid. Hvordan har kroppen det efter comeback?

Det er desværre sådan i denne sport, at hvis du er skadet, så går der ikke en måned og så er du glemt. Jeg har nydt det! Jeg har kunnet komme tilbage stille og roligt - uden pres og som underdog - og det havde jeg det super med. Kroppen har det fint. Det er klart jeg får lidt problemer andre steder på kroppen, med den dårlige arm, men fødderne er smertefri og det er dejligt!

MX-I: En del er måske blevet overrasket over dit tempo. Er du selv overrasket?

Overrasket ved jeg ikke. Det er klart mine konkurrenter bliver bedre og jeg har svært ved at rykke mit niveau, med mit handicap. Men jeg har arbejdet hårdt, og når jeg gør det, så ved jeg at jeg vil være i toppen i de 5 afdelinger.

MX-I: Holstebro næste gang. Hvordan ser du mulighederne i forhold til konkurrenterne?

Holstebro passer mig fint. Den er lidt svær mht. konkurrenterne. Hvis jeg forbereder mig bedst muligt, så kan jeg ikke gøre mere. De unge er sultne, men det er jeg også!

MX-I: Og hvordan ligger resten af DM-banerne til dig?

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Randers er rigtig svær for mig. Jeg har svært ved den høje hastighed, når den bliver kantet. Det er svært for mig at holde ordentligt ved med den dårlige arm. Svendborg er lige mig, og Sønderborg er også svær.

Jeg nød virkelig at være tilbage, og glæder mig til Holstebro!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page