top of page

Lovende sæsonstart for nye J.Ø./ARTS-kørere


2-2.jpeg

Den nye indgangsvinkel til teamets opbygning i 2015 har givet pote de sidste 3 weekender i form af både DM-A i Næstved, FI Cup på Kejserdalen og DM OB/Mini/Dame/Pige i Svebølle. I Næstved var de 2 største satsninger Julie Dalgaard og Lucas Ankjær. Julie kører normalt Dame-DM og -VM på B MX2-niveau, men ville til DM-A være den første kvinde, der nogensinde kæmpede med de hurtige drenge, og havde som eneste målsætning af kvalle ind til heatene. Begge dele lykkedes, og Julie fik tilmed Fighter-pokalen for sin indædte vilje til at gennemføre efter første heats styrt, hvor kun knækkede koblingsgrebet, og andet heat blev gennemført med en kvæstet hånd. Lucas kørte sit første A Maxi løb nogensinde, og gjorde det ret godt med gode tider, men et par styrt koster hurtigt placering i dette selskab. Trods det endte han på en fuldt ud acceptabelt 33. plads. I Kejserdalen gjorde Lucas igen god figur i B-MX2, da han satte dagens 3. hurtigste tid blandt ALLE kørere i kvallen. Dette fulgte han op med 2 imponerende starter + hæsblæsende jagt på A-køreren Nichlas Frandsen i begge heat. ”Lucas er inde i en vild udvikling lige nu, og han forbedrer sig for hvert løb han kører” udtaler Jens Ø. Som en lille ekstra solstrålehistorie fra FI Cup, satte DMU-debutanten Rasmus Bemberg hurtigste tid i C-MX2 og snuppede såmænd også den samlede sejr for dagen. Rasmus har indtil 2015 kun kørt i ungdomsskole-regi, men har lynhurtigt tilpasset sig farten på den store maskine, og der er store forventninger til ham i resten af sæsonen. Anden afdeling af DM OB/Mini/Dame/Pige i Svebølle blev afviklet på en solrig dag og en velpræpareret bane, og her dominerede Julie Dalgaard dame-klassen, og sikrede sig den røde frontnummerplade i klassen. I OB40 kørte Jesper K. Jørgensen sig til en flot samlet 2-plads i OB40 på trods af at han stadig døjer lidt med sin skulderskade. Blandt de små ræsere satte Martin Hyllested hurtigste tid i træningen, men måtte ”nøjes” med 2 2-pladser og derved en samlet 2-plads på dagen i B85-klassen. Tekst: Lars Meller/JØ Foto: Charlotte Ankjær

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page