top of page

- Jeg håber på et godt resultat


DSC_0848-1.jpg

Anden afdeling af B-DM er kun et par dage væk, og i B-MX1 kommer Mark Sørensen til Hjørring, som manden alle gerne vil fange. Mark har kæmpet med en skade siden 2014, og det var først op til første afdeling i Hadsund, at han besluttede sig for at prøve lykken og se om knæet kunne holde. Vi har fået en status fra ham inden Hjørring - på skaden og på chancerne i den tilbageværende DM-serie.

Mark Sørensen: "Jeg ødelagde knæet i november 2014. Det resulterede i en operation d. 9. januar, hvor de lavede et nyt forreste korsbånd og ordnede begge menisker. Så min træning op til første afdeling af B-DM, var minimal. Først 14 dage før besluttede jeg mig for, at det skulle prøves, efter et halvt års pause. Det var svært at køre, men det gik. Planen før DM var bare at komme ned og få så mange point som overhovedet muligt, hvis jeg da stadig skulle kæmpe med om mesterskabet sidst på året. Dagen i Hadsund gik dog rigtig godt! Jeg kvalede' hurtigt, så jeg kom til bommen som nr. 2. Jeg fik to perfekte starter - som nr. 2 og nr. 1 - hvilket gjorde at heatene blev lidt nemmere til at starte med. Dagens høst endte derfor med to førstepladser.

Efterfølgende har der været mere kondi- og crosstræning. Men et par styrt, satte igen knæet lidt tilbage, hvilket gør at træningen ikke er helt optimal. Men det holder til det indtil videre - 7-9-13 for det! Om jeg kan holde føringen i Hjørring ved man aldrig. Jeg håber jeg kan komme derop og lave et rigtig godt resultat og hjælpe mig selv yderligere i kampen. Konkurrenterne i klassen er helt klart nr. 2, 3 og 4 i den samlede stilling pt. Jeg ved at alle disse gutter kører rigtig stærkt på det hårde, hvilket jeg skal have arbejdet med efter afdelingen i Hjørring. Igen, det er ved at være omkring 8 år siden jeg sidst har kørt hårdbane rigtigt, så der er vidst noget der skal indhentes i forhold til de andre!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page