top of page

Ferrandis ude for sæsonen


FerrandisSat_MXGP_6_E_2015.jpg

Indtil videre har det været en god sæson for Dylan Ferrandis, men i motocross er der ikke langt fra succes til fiasko. Under det spanske GP var heldet ikke med den unge franskmand. I et voldsomt styrt i lørdagens kvalheat slog han hovedet, og under morgenens warm-up søndag, skadede han sit ene knæ. I første heat måtte han udgå med en teknisk defekt, så et holeshot i andet heat var tiltrængt. Det så her ud til at Ferrandis skulle løbe med heatsejren, men et par omgange inden mål slog han knæet igen, og mistede rytmen. Efterfølgende er hans venstre knæ blevet undersøgt i Frankrig, og det viser sig, at det både drejer sig om overrevne ledbånd og en ødelagt menisk. Ferrandis vil undergå en operation snarligst, og er derfor officielt ude af kampen om VM. "Sæsonen er ovre for mig, desværre", med Ferrandis' egne ord. Ærgerligt for spændingen i MX2.

Foto: Youthstream 2015 @ M. Zanzani

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page