top of page

- Forberedelserne har ikke været optimale


Mads Sjøholm er tilbage i Danmark for fuld musik, og han skal i morgen forsvare sin andenplads i MX2-klassen til B-DM i Hjørring. Det bliver dog en hård opgave for Mads - der ellers viste fantastiske prøver på sin kunnen ved A-DM i Næstved - da han både har døjet med skade og prioritering af andre ting. Ydermere er sand ikke lige ham. Vi fik et par ord fra ham inden Hjørring, for at høre hans tanker.

Mads Sjøholm: "Mine forberedelser op til Hjørring har ikke ligefrem været optimale. Jeg føler selv, at jeg var bedre forberedt til Hadsund. Siden Hadsund har skolen presset meget hårdt på, og jeg blev også ramt af skinnebensbetændelse midt i det hele, hvilket har været med til at bremse min konditionstræning rigtig meget. Jeg har prøvet at få kørt det på cyklen, som jeg har haft tid til. Der har også været et par løb siden sidst, hvor jeg har leveret blandede resultater og været rimelig uheldig. Mine ambitioner siden Hadsund har også ændret sig grundet andre løb, hvilket også betyder, at der muligvis sker en omprioritering senere på året. Om jeg kommer ud fra Hjørring med den røde nummerplade kan man aldrig vide. Jeg vil hellere bare komme godt igennem Hjørring med to gode heats og uden skader. Hjørring er ikke en bane, der passer mig specielt godt, eftersom jeg faktisk hader sand; men det er et godt sted at få et løb ind i kroppen inden Holstebro."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page