top of page

- Lige som det skal være


I morgen går det løs til anden afdeling af DM-B i Hjørring, og der er lagt op til nogle tætte dueller på dagen. Thomas Rasmussen vandt begge heat i MX2-klassen til første afdeling i Hadsund, og vi spurgte ham hvordan han havde det inden anden omgang i ringen.

Thomas Rasmussen: "Altså, formen inden afdelingen i Hjørring er i top. Og jeg tror godt det kan lykkes mig at slippe derfra med den røde nummerplade på cyklen, hvis jeg gør mit arbejde rigtigt. Men når det så er sagt, så er Mads Sjøholm rigtig hurtig! Så jeg vil selvfølgelig gøre det bedste jeg kan. Og så ellers bare køre ud og have en rigtig sjov dag i sandet., og håbe på at starterne er med mig. For det kræver det. Med hensyn til banen, så kan det ikke blive meget bedre. Masser af sand, store huller og lange spor - det er lige som det skal være til mig!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page