top of page

Tingene skudt i gang på Hangtown


The Hangtown National er den ældste scene på den nuværende amerikanske udendørskalender, og i går blev årets serie sparket i gang for fuld musik. Og hvis man havde håbet på bare en brøkdel af den spænding vi fik til supercross, så kunne man glæde sig tifoldigt til slut.

450 Class

Ken Roczen var dagens store samtaleemne, men tingene vil åbenbart ikke være med K-Roc. Et stressbrud i ryggen har holdt ham sengeliggende i ugen op til åbningen, og det var en Kenny med tydelige smerter der kørte rundt på Hangtown. Han formåede dog at nappe en femteplads i andet heat, og få lidt point med sig derfra som nr. 12. I spidsen drejede det hele sig om Eli Tomac, der var forrygende godt kørende. ET vandt begget heat, og henviste Ryan Dungey til den samlede andenplads. Jason Anderson kørte Husqvarnaen ind på tredjepladsen. Og så kørte svenske Norén sig ind på en niendeplads.

Resultat, Hangtown:

1. Eli Tomac - Honda

2. Ryan Dungey - KTM

3. Jason Anderson - Husqvarna

4. Weston Peick - Yamaha

5. Blake Baggett - Suzuki

6. Broc Tickle - Suzuki

7. Brett Metcalfe - Kawasaki

8. Christophe Pourcel - Husqvarna

9. Fredrik Norén - Honda

10. Phil Nicoletti - Yamaha

Samlet:

Eli Tomac - 50p

Ryan Dungey - 44p

Jason Anderson - 34p

250 Class

Sjældent har man set så mange om buddet, og det gjorde at første afdeling udviklede sig til en neglebider. Marvin Musquin stak af med første heat, men i andet heat satte forsvarende mester Jeremy Martin trumf på, og vandt knusende sikkert. Det betød at JMart kunne løbe med årets første sejr, for næsen af Musquin. En sublimt kørende Chris Alldredge tog sig af tredjepladsen. Både Cooper Webb og Adam Cianciarulo havde problemer undervejs - og især Webbs sæsonstart led knæk, da han styrtede voldsomt i andet heat og venter på afklaring omkring en skade.

Resultat, Hangtown:

1. Jeremy Martin - Yamaha

2. Marvin Musquin - KTM

3. Chris Alldredge - Kawasaki

4. Alex Martin - Yamaha

5. Anthony Rodriguez - Yamaha

6. Aaron Plessinger - Yamaha

7. Joey Savatgy - Kawasaki

8. Adam Cianciarulo - Kawasaki

9. Cooper Webb - Yamaha

10. Matt Bisceglia - Honda

Samlet:

Jeremy Martin - 47p

Marvin Musquin - 47p

Chris Alldredge - 36p

Foto: VitalMX/GuyB

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page