top of page

En rød svensker leger med i den jyske sandkasse


Efter den intense sæsonstart i Næstved har teamets kørere fået en god pejling på deres individuelle niveau for denne sæson og indtil videre er teamets ambitioner rimelig indfriede. Mesterskabsdrømmene er sat lidt på stand-by, og fokus er i stedet på markant udvikling af kørerne til hver afdeling i mesterskabet.

Teamets indsats i kongeklassen MX1 er lidt neddroslet i 2015, men i Holstebro får teamet hurtigt svensk besøg af Calle Sjöö, der efter en pause nu er godt på vej tilbage i tidligere års superform. Calle er en del af Honda MX Team Sweden og glæder sig til at vise danskerne hans evner på sandbaner, så hold øje med det røde lyn med nr. 993 på søndag.

Emil Jepsen kører reelt sin første DM-afdeling i Holstebro, da en uheldig diskvalifikation i Næstved gjorde at han ikke fik hverken deltagelse eller point med hjem fra første afdeling. Emil viste sidste år i Holstebro at han har både farten og ikke mindst stabiliteten til at gøre sig gældende i det stærke MX2-felt, og glæder sig til at køre et par gode heats.

På Nisseringen fik Lucas Ankjær sin ilddåb i DM-A, og han ser frem til at gøre en bedre figur i det jyske sand, da han har 2 rigtig pæne resultater med sig fra de første afdelinger af DM-B, der netop blev kørt på tunge baner i Nordjylland.

Lucas er klar over at alt kan ske i MX2, men han mener at en væsentlig forbedring af resultatet fra 1. afdeling absolut er indenfor rækkevidde.

Supportklassen i Næstved er A85, og der har teamet Caspar Ankjær og Magnus Ø. Nielsen med bag bommen.

I mini-klassen er teamet dog ikke kun i gang på dansk jord i denne weekend, da Jonas Ø. Bjerrum er i England for at køre en afdeling af EM150.

Hele teamet glæder sig til weekendens løb, og ser frem til endnu et tæt race i alle klasser.

Tekst: Lars Meller/JØ

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page