top of page

Føj ej gult til sand - Kaduuz Racing


Et stykke ud af landevejen. Og endnu et nap med gruset knasende under hjulene. Forbi speedway-banen, og så en knivspids længere. Så dukker den frem på din venstre hånd. "Sandkassen", for de lokale. Det samme for alle andre. Troldkjærbanen har sin charme, sin selvtillid og sit sand. Og det blev et underlag der bragte både held og uheld med sig, for den gule armé, da den i søndags rullede frem på slagmarken - til anden afdeling af årets DM i motocross.

Mathias Gryning kæmpede bravt i sandet i Holstebro, og havde hele dagen farten til noget stort. Desværre var hans starter ikke med ham, men flotte opkørsler igennem feltet, gav ham en tredjeplads på dagen. Og bragte ham samtidig op på andenpladsen i kampen om DM.

Rasmus Krogh Jørgensen havde farten til meget mere, end hvad han kom afsted med. Et styrt, drysset med lidt uheld, sendte ham lidt ned i rækkerne. Men Rasmus er slet ikke udenfor rækkevidde af de sjove placeringer i tabellen.

Andreas Hansen gav prøver på talentet, hvor han især i andet heat viste blændende kørsel. Andreas arbejder solidt videre, og det er godt at se ham forbedre sig.

Nicolai M. Hansen var ude efter revanche fra første afdeling i Næstved, og heldigvis var hans kørsel langt bedre i Holstebro. Banen tog ingen chancer til sidst, og Nicolai reddede hvad der reddes kunne, fra den storsandede dag.

Tre afdelinger tilbage, og stadig masser af muligheder for Kaduuz Racing. Næste omgang er i Randers 14. juni, og vi er allerede begyndt at glæde os!

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page