top of page

KTM kommer stærkt til det amerikanske GP


s1200_052415ghblast027.jpg

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, men når VM-feltet senere på året rammen Glen Helen Raceway, så bliver det med et ekstra stærkt lineup fra KTM. Her har man nemlig meldt ud, at man stiller med hele factory teamet, så Herlings og Cairoli, altså får selskab af Musquin, Hill og Dungey. Desuden kommer også BTO Sports KTM og TLD KTM til start, så der bliver orange nok rundt på banen, når sæsonen skal sluttes af. Samtidig har man også meldt ud, at Rockstar Energy Factory Husqvarna gør det samme, så vi også får Anderson, Osborne, Bell og drengene at se. Det amerikanske GP tegner til at blive yderst interessant.

Foto: VitalMX/GuyB

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page