top of page

Line Dam håber på medvind


Line Dam har været flittigt rundt omkring på kontinentet, for at køre så mange afdelinger af kvindernes VM som muligt, men det har ikke været med det ønskede held til følge. Vi fik en status fra hende ovenpå seneste afdeling i Teutschenthal.

Line Dam: "I år har jeg været ude og køre alle de afdelinger af VM, der har ligget i Europa, med et mål om at lave point i alle heat og forhåbentlig nå en samlet top 15. Men sådan er det desværre ikke gået. Jeg har været ramt af alt for meget uheld og alt for mange dårligt starter, som har gjort det lidt svært for mig. Derudover har ambitionerne måske været lidt for høje, da der er rigtig mange gode kørere med i år og banerne ikke helt har været til min fordel.

I weekenden var vi taget afsted til VM i Tyskland - en afdeling jeg virkelig havde set frem til, da banen så virkelig fed ud. Kvalen' gik desværre ikke så godt. Jeg fløj mere rundt med benene bag crosseren, end på fodhvilerne, og jeg fandt ikke rigtig rytmen, så jeg sluttede som nr 25. I første heat fik jeg en okay start som nr 19, men jeg kunne slet ikke komme igang, så jeg faldt ned som nr. 25. På de sidste tre omgange var det som om at jeg endelig var blevet varm og jeg kørte mig op som nr. 21 - desværre udenfor pointene. I andet heat var jeg rigtig godt ude over bommen, men jeg blev skubbet langt ud i første sving og var nr. 34 over målstregen første gang. Banen var overvandet, så der var ikke så mange overhalingsmuligheder og jeg kunne ikke rigtig få lavet et ordentligt hul når jeg først var kommet forbi. Så jeg sluttede som nr. 28, som var virkelig skuffende og frustrerende, da jeg følte at jeg havde fart til mere.

Desværre en weekend hvor heldet igen ikke var med mig, men jeg håber snart at det vender."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page