top of page

En 5'er på falderebet - Julie Dalgaard


Danske Julie Dalgaard har for alvor vist tænder til kvindernes VM i de seneste to sæsoner, men i weekendens afsluttende afdeling i Loket, kørte hun for første gang i top 5. Vi fik en status fra Julie på weekenden, og om hvordan næste års sæson kommer til at se ud. (Det kunne da være sjovt med en fuld VM-sæson til det danske stjerneskud).

Julie Dalgaard: "Inden det hele gik i gang, havde jeg i hvert fald regnet med en top-10, eftersom at jeg til den sidste afdeling i Teutschenthal, blev 9'er samlet på dagen. I tidskvalen' blev jeg 13'er, hvilket var okay. Men eftersom der kun var 1 sekund op til 7'eren, så var jeg selvfølgelig en smule ærgerlig. Heldigvis er det heatene der gælder. I 1. heat fik jeg en okay start, men jeg fik ikke presset så meget på i starten, derfor tabte jeg lidt placeringer. Jeg fik alligevel kæmpet mig godt op, og i den sidste del af heatet lå jeg og kæmpede om 9. pladsen. Derudover fik jeg hentet en del på de forankørende, og fik kørt mig i mål under et halvt sekund efter 8'eren. I starten af 2. heat var jeg også top-10, men til forskel fra 1. heat, så fik jeg presset meget mere på og fik allerede den første omgang overhalet et par stykker. Jeg lå herefter som 5'er hele heatet igennem. Jeg kørte i mål kun 2 sekunder efter 4'eren, så jeg var vildt tilfreds med min præstation i 2. heat! Samlet på dagen blev det til en 5. plads, så den sidste afdeling af VM kunne ikke slutte meget bedre. Det er den bedste placering jeg har opnået i VM indtil videre. Så jeg kan kun se frem til næste års VM, hvor jeg satser på endnu bedre resultater."

Foto: Youthstream 2015 @ M. Zanzani

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page