top of page

Catja ude på ubestemt tid


Catja Rasmussen har haft en uheldig sæson indtil videre. Mange af tingene bunder i ting udenfor banen, og uheldene synes ingen ende at have. Nu har kroppen imidlertid sagt stop, og derfor har hun nu fået forbud imod at køre cross på ubestemt tid af lægerne. Hun fortæller selv lidt mere om tingenes tilstand og den triste nyhed her.

Catja Rasmussen: "I en længere periode har jeg døjet med min mave og været ved læge op til flere gange med den. Jeg har de seneste måneder haft meget travlt på arbejdet og måske spist lidt for mange stærke piller, for at kunne arbejde, pga en masse småskader i løbet af året. Pillerne og stress har resulteret i at jeg har fået en mave infektion og at ingen medicin hjælper på mig lige nu. Der skal tages flere prøver for at finde ud af hvad det er. Jeg har konstante smerter i maven og spiser/drikker meget lidt om dagen. Jeg er meget træt og dehydreret, og kan ikke være aktiv mere end 10 minutter uden at jeg skal have et langt hvil.

Lægen har trukket stikket ud angående ALT sport. Det vil sige at jeg ikke vil være at finde på banen på ubestemt tid. Jeg har længe været under en uheldig sky. Jeg skadede min skulder under en træning ugen inden VM, og på vej hjem fra VM i Tjekkiet vælger motoren i kassevognen at brænde sammen. Det er 2 gang på 1½ år og alt er kaos. Dette forværrede min situation i maven og det er kun blevet værre siden. Jeg er rigtig ked af at være ude for i år pga. at min krop siger stop, men jeg må for en gangs skyld prøve at lytte til kroppen og komme mig så hurtigt jeg kan.

Jeg vil gerne takke mine sponsorer og alle dem som har hjulpet mig i år! C. Reinhardt. RGS Suzuki. Kim Hedegaard A/S. Mx Track Service. Basballe Cross Center. MC1. Werner Byg. Jrs mx. Prosign skilte. OneOone Graphics. Goform.nu. Ths Auto. TEC-co. S.N Marine. Entreprenør Firmaet EMJ. J.A.K Workwear. Fit4Fight. Træner H.J., familie og venner."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page